Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Mesec preprečevanja zasvojenosti - konferenca

Mesec preprečevanja zasvojenosti - konferenca

14. 10. 2010 | Mosa | novica

V letošnjem letu praznuje november, mesec preprečevanja zasvojenosti, svoj 10. rojstni dan. Deset let zaporedoma v Sloveniji ob tej prpreventivni meseciložnosti različni akterji posvečamo svoje aktivnosti preprečevanju zasvojenosti, informiranju o tej problematiki ter povezovanju na različnih ravneh. Tudi letos bomo to priložnost obeležili z Nacionalno konferenco ob mesecu preprečevanja zasvojenosti 2010, ki ponuja prostor in čas za seznanjanje s strokovnimi temami, navezovanju stikov znotraj različnih strok ter ne nazadnje prijetnemu druženju.

V povezavah sta na voljo dva dokumenta:

  • Poslanica in slogan preventivnega meseca 2010: v njem boste našli informacije o letošnji poslanici in sloganu ob mesecu preprečevanja zasvojenosti, povabilo k aktivnemu sodelovanju ob tej priložnosti ter napovednik izobraževalnih dogodkov, ki se bodo v tem mesecu dogajali po Sloveniji - obvestila o dogodkih bomo sproti ažurirali, kar brez vaše pomoči seveda ne bo šlo. Zato vas vabimo, da nam pošiljate informacije o vaših aktivnostih v mesecu novembru.
  • Vabilo nacionalna konferenca 2010: v vabilu se nahajajo informacije o programu konference ter prijavnica. Konferenca bo potekala 10.11.2010 na Ravnah na Koroškem, kotizacije ni, prijave pa so obvezne

Na voljo je tudi logotip letošnjega preventivnega meseca, ki ga lahko po potrebi uporabite v svojih preventivnih materialih.

Veselimo se srečanja z vami in vam želimo uspešno delo.

Zavod za zdravstveno varstvo Ravne na Koroškem http://www.gov.si/zzvravne/

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se