Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Najava dogodka: Okrogla miza za večjo varnost kolesarjev v Sloveniji

Najava dogodka: Okrogla miza za večjo varnost kolesarjev v Sloveniji

9. 5. 2018 | Mosa | novica

Javna agencija RS za varnost prometa v sodelovanju z Državnim Svetom Republike Slovenije in Slovensko-švedskim društvom organizira strokovno okroglo mizo, ki bo potekala v četrtek, 17. maja 2018 od 9.30 do 14.30, v prostorih Državnega Sveta Republike Slovenije. Vsebina je namenjena oblikovalcem politik, zasebnem sektorju in širši zainteresirani javnosti.
 
Beseda bo tekla o možnostih razvoja sistemskega pristopa k izboljšanju varnosti kolesarjev v Sloveniji. Razprava bo osvetlila različne ukrepe za reševanje različnih izzivov varnosti kolesarjev in odgovorila na različna vprašanja, s katerimi se srečujejo upravljavci cest pri umeščanju kolesarski poti, kot so npr. predpisi za projektiranje, gradnjo kolesarske infrastrukture, vodenje kolesarjev, predstavili bomo tudi dobre prakse doma in v tujini, zdravstveni vidik kolesarjenja, vzgoja v cestnem prometu ipd. 

Udeležba na strokovni okrogli mizi je brezplačna, vendar je število mest omejeno. Prijavite se lahko na spletno stran: https://www.avp-rs.si/konferenca-za-vecjo-varnost-kolesarjev/


Zagotovljeno bo simultano prevajanje iz slovenščine v angleški jezik ter obratno. Zaradi vstopnih formalnosti v Državni Svet RS vas prosimo, da se držite ure registracije na okroglo mizo. 

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se