Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Najava: spletni delavnici projekta AlHaMBRA v sodelovanju z DEEP SEAS in FAR SEAS

Najava: spletni delavnici projekta AlHaMBRA v sodelovanju z DEEP SEAS in FAR SEAS

26. 1. 2022 | Mosa | novica

Portugalski Generalni direktorat za intervencije na področju vedenj povezanih z odvisnostjo in zasvojenostjo – SICAD in Klinična fundacija za biomedicinska raziskovanja iz Barcelone - FCRB v okviru projekta AlHaMBRA ter v sodelovanju z DEEP SEAS in FAR SEAS, financiranih s strani Evropske komisije, vabita na spletno tematsko delavnico na temo Uporaba orodij e-zdravja za zmanjšanje škode zaradi pitja alkohola.

Delavnica bo potekala v dveh delih:

  • prvi del delavnice bo v torek, 15. februarja 2022 med 13.30h in 17.00h z naslovom Digitalni pristopi prepoznavanja in zmanjševanja pitja alkohola in s tem povezane škode: ali delujejo in kako jih najbolje implementirati?,
  • drugi del delavnice pa bo v četrtek, 17. februarja 2022, med 13.30h in 17.00h z naslovom Praktični vidiki - prilagajanje pristopov specifičnim kontekstom in populacijam.

Namen tematske delavnice je podpora državam članicam EU, prenos znanja in deljenje izkušenj z namenom oblikovanja in sprejemanja na dokazih temelječih medsektorskih ukrepov alkoholne politike.

Program delavnice je dostopen tukaj.

Delavnica je brezplačna in bo potekala v angleškem jeziku.

Na delavnico se lahko prijavite tukaj, do 28. januarja 2022.

Število mest za udeležbo na delavnici je omejeno, saj želijo organizatorji z namenom spodbujanja aktivnega sodelovanja, zagotoviti manjšo, geografsko porazdeljeno skupino udeležencev. Registracija na delavnico tako še ne zagotavlja same udeležbe na delavnici. Potrdilo o sprejeti udeležbi in vse informacije v zvezi s potekom delavnice vam bodo organizatorji posredovali v tednu med 31. januarjem in 4. februarjem 2022.


 

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se