Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Program NARA: Obvladovanje stresa in depresije skozi čuječnost

Program NARA: Obvladovanje stresa in depresije skozi čuječnost

28. 3. 2014 | Mosa | novica

Objavljamo obvestilo izvajalcev Programa NARA - Obvladovanje stresa in depresije skozi čuječnost, ki bodo v okviru UP IAM Slovenskega centra za raziskovanje samomora z aprilom pričeli z izvajanjem novih skupin v Ljubljani in Mariboru. Več informacij o programu je na voljo v priponki:

Pozdravljeni!

Obveščamo vas, da bomo v okviru UP IAM Slovenskega centra za raziskovanje samomora z aprilom pričeli z izvajanjem novih skupin Programa NARA – Obvladovanje stresa in depresije skozi čuječnost v Ljubljani in Mariboru. Gre za 8-tedenski program, usmerjen v učinkovito soočanje s stresnimi situacijami, obvladovanje depresije in splošno izboljšanje kvalitete življenja. Temelj programa je Na čuječnosti temelječa kognitivna terapija oz. Mindfulness-Based Cognitive Therapy (MBCT), ki izhaja iz budizma in meditacijske prakse, hkrati pa vsebuje nekatere ključne elemente kognitivne terapije. Program je v tujini že dobro uveljavljen, številne znanstvene raziskave pa potrjujejo njegovo vsesplošno uporabnost.

Ključne informacije o programu najdete na naši spletni strani, kjer se pod podnaslovom Prijave in način plačila nahaja tudi povezava do spletnega obrazca za prijavo.

Vljudno vabljeni, da obvestilo o programu posredujete znancem in prijateljem, za katere menite, da bi jih udeležba v programu morda zanimala.

Lepo vas pozdravljamo,
Izvajalci Programa NARA

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se