Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  Simpozij: Prizadevanja za celovito alkoholno strategijo v Evropi

Simpozij: Prizadevanja za celovito alkoholno strategijo v Evropi

20. 9. 2010 | Mosa | novica

Center za parlamentarne študije organizira simpozij z naslovom Prizadevanja za celostno alkoholno strategijo v Evropi: Komuniciranje, izobraževanje in ozaveščanje javnosti.

Simpozij bo potekal v četrtek, 30. septembra 2010 v Bruslju, ključni govorec pa bo g. Michael Huebel, vodja enote Determinante zdravja DG SANCO.

Državljani EU imajo najvišjo stopnjo porabe alkohola na svetu (11 litrov čistega alkohola na odraslo osebo vsako leto). Ta simpozij bo preučil najnovejše pobude na ravni EU in na nacionalni ravni, razpravljal o vrsti projektov usmerjenih na alkohol, ki jih podpira Svetovna zdravstvena organizacija in razmislil o priporočilih za prihodnje ukrepe za zmanjšanje škodljivih učinkov zlorabe alkohola.

Center za parlamentarne študije pozdravlja sodelovanje vseh ključnih partnerjev, odgovornih uradnikov in zainteresiranih strani. Simpozij bo podpiral izmenjavo idej in spodbujal delegate, da se vključijo v razmišljanje o  aktualnih temah.

Več informacij je na volju na tej povezavi ter v povzetku in programu. Če se vi ali vaši kolegi odločite za sodelovanje, pa izpolnite in vrnite prijavni obrazec.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se