Hitri iskalnik po
bazah podatkov

 

E-novice

Aktualni članki in obvestila

 

Za avtorje

 

HITRA PRIJAVA

Natisni stran | Povečaj velikost pisave | Zmanjšaj velikost pisave
Prva stran | Novice in članki |  VABILO: 1. nacionalna konferenca o alkoholni politiki, 2. in 3. november 2010

VABILO: 1. nacionalna konferenca o alkoholni politiki, 2. in 3. november 2010

13. 10. 2010 | Ministrstvo za zdravje | članek

Vabilo k predstavitvi preventivno promocijskih projektov: Ministrstvo za zdravje in MOSA vas vabita, da se udeležite 1. nacionalne konference o alkoholni politiki, ki bo 2. in 3. novembra 2010 na Brdu pri Kranju. Prva nacionalna konferenca o alkoholni politiki v Sloveniji bo odmev na junijsko Evropsko konferenco o alkoholni politiki, ki od leta 2004 poteka na vsaki dve leti in je namenjena ustvarjanju skupne evropske alkoholne politike. Vabilo ministra najdete na tej povezavi, program konference pa je na voljo na tej povezavi.

Na konferenci bomo čas in prostor namenili tudi predstaviti preventivno promocijskih projektov, ki jih izvajate z namenom preprečevanja tveganega in škodljivega pitja alkohola. Imeli boste možnost, da v skladu s prijavnim obrazcem celostno predstavite konkretne projekte, ki ste jih izvedli, ali pa jih še izvajate za reševanje alkoholne problematike v Sloveniji.

Za predstavitev projektov se prijavite tako, da nam čimprej, najkasneje pa do 28. oktobra 2010, pripet prijavni obrazec pošljete na event.mz@gov.si. Število predstavitvenih mest je omejeno, zato vas prosimo, da se prijavite čimprej. Predstavitveno mesto vključuje mizo, na katero lahko postavite predstavitveni material projekta (npr. zloženke, publikacije ter ostala gradiva).

V sklopu konference želimo predstaviti, kaj se v Sloveniji dogaja na področju preventive tveganega in škodljivega pitja alkohola, zato vas prosimo, da ne predstavljate svoje organizacije, temveč preventivno promocijske projekte, ki jih izvajate. Če želite predstaviti več projektov, prijavite vsak projekt posebej. Prispevke boste predstavili v vsebinskem sklopu Mobilizacija skupnosti za odgovornejši odnos do alkohola, ki  bo 3. novembra 2010 med 9. in 12. uro.

Za dodatna vprašanja nam pišite na event.mz@gov.si. Kotizacije ni. Postopek za pridobitev kreditnih točk pri Zdravniški zbornici je v poteku. 

Več informacij o I. nacionalni konferenci o alkoholni politiki si lahko preberete v Mosinih novicah.

 

Komentarji

Ni komentarjev.

 

Dodaj komentar

Za komentiranje se morate prijaviti.

Ste pozabili geslo za dostop?


Se še ne poznamo?

Registrirajte se zdaj

 

O avtorju

Ministrstvo za zdravje

Ministrstvo za zdravje Ministrstvo za zdravje RS.

 

Arhiv novic in člankov

 
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
Strinjam se